sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Tästä se lähtee...

Noniin! Nyt olis siis aika alottaa uutta blogia elämää piristämään. Vaihtarielämä on taakse jäänyttä ja nyt sitä muistellaan lämmöllä. Höpöttelen siis yleisesti kaikesta mahdollisesta vuokra-asuntoni sisustamisesta koulunkäyntiin ja rahojen tuhlaukseen. Varmasti urheiluakin mahtuu sekaan, urheilufriikki kun olen. Ja jääkiekon playoffien lähestyessä jääkiekoltakaan ei voi välttyä!
 Huomenna tämä tyttö suuntaa reippaasti kohti koulua kello 15:30. Reipas koululainen, kun on vaan 2 tuntia maanantai-iltana ja 2 tuntia perjantaiaamuna. :D Mutta kyllä sinne ne keittiövuorot on vielä mahdutettava.
 Lopuks haluan vielä ilmottaa, että jos jotakin mahdollista lukijaa ei blogini miellytä, niin ei tarvitse lukea. Toki negatiivinenkin palaute on tervetullutta, mutta kaikkia ei voi miellyttää.

Näkymisiin!

1 kommentti:

  1. Heips, vastailen nyt tähän uuteen blogiisi, niin huomaat ainakin.;) Opiskelen siis saksan kieltä ja kulttuuria! Ainakin toistaiseksi, viime aikoina on alkanut pääaineen vaihto himottamaan, lähinnä työllistymisen kannalta mietityttää... en siis ole opettajakoulutuksessa, koska en halua opettajaksi, vaikka en minä kyllä tutkijaksikaan halua jämähtää.:D

    Jään mielenkiinnolla seuraamaan sun sopeutumista takaisin Suomeen! Olen kuullut, että yllättävän monilta on jäänyt sydän Saksaan - tai muuhun vaihtokohteeseen - ja yritän varautua tähän "kotiinpaluukulttuurishokkiin" jo etukäteen.;)

    VastaaPoista