sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

kipeenä

Hei vaan taas!

Nyt en oo kerenny kirjottaa piiiiitkään aikaan, kun töissä on ollu nii hirmunen kiire. Oon ollu täällä nyt sen 3 viikkoo ja koko kolme viikkoo asiakkaita on ollu joka paikka täynnä. Onneks hiihtolomasesonki on nyt ohi! WUHUU! Kaikki teki tosi paljo töitä ja itekki tein 12 päivää töitä ilman vapaita. Ja nyt kun alko vapaat ni oon kipee... Kävin eilen lääkärissä ja mulla on viruksesta johtuva flunssa. Eli ei auta kun kärsiä. Tän ja huomisen päivän vietän sairaslomaa ja arvatkaa missä paistaa aurinko täydeltä terältä. No TÄÄLLÄ tietysti. Just sillon ku meikäläisen pitää pysytellä kotona.  Noh, mikä oliskaa mukavempaa ku istua sisällä lukemassa saksan kirjotuksiin näin kauniina päivänä? Olkaa kateellisia (;

Kauheeta ajatella, että mulla on enää 4 viikkoo aikaa täällä! Ihan kertakaikkisen kamalaa suorastaan! Kaks kämppistä on jo päättäny harjottelunsa ja muuttanu pois meijän ihanasta harkkari-kämpästä. :( J lähti keskiviikkona ja A eilen. A vei mennessään myös meijän huushollin ainoan auton. Lauantaina saadaan V:n kanssa uus kämppis ja seuraavalla viikolla tulee toinenkin!

Loppuun vielä muutama valokuva(tällä kertaa ihan itse otettuja;)) ja sitten syvennyn noihin saksan kirjoihin!

Ylläksen huipulta

Kammi 718, ravintola Ylläksen huipulla


Aurinkoista päivänjatkoa kaikille!

3 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia. Näkyikö revontulia ja onnistuitko kuvaamaan niitä? Parantelehan lenssuasi ja lue ahkerasti.

    Harri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos! No ei tietenkää näkyny, kun sain kunnon ohjeet miten niistä sais kuvia! Kävin tuolla pihalla aina seisomassa niskat kenossa, mutta meni pilveen illan pimetessä:( Minä yritän kovasti!

      Poista
  2. Toivottavasti olet jo parantunut. Kovasti sinua jo yökyläilemään odotetaan. Meitä ei haittaa, että viikot vierähtävät nopeasti:) Komialta kieltämättä siellä näyttää. Nautiskelehan lumesta ja pikkupakkasesta; täällä loska kastelee jalat ja kiristää pinnaa.
    KUMMItus

    VastaaPoista