tiistai 14. kesäkuuta 2011

Wien, Mein Traumstadt!

Täällä ollaan ja rahat on tuhlattu! No ei vaiskaan. Täällä tosiaan ollaan, mutta rahaa on vielä(:
Eilen illalla n.20:30 Itävallan aikaa löysin kuin löysinkin perille. Välillä meinas epätoivo vallata mielen kun raahasin matkalaukkua melkein kilometrin matkan metrolta tänne. Mutta kun pääsin perille, olin enemmän kuin onnellinen!

Aamulla sitten hyvin nukutun yön jälkeen suuntasin kohti Innere Stadtia ja Stephansplatzia. Onnistuin hillitsemään itteeni sen verran, että ostin vaan hameen, huivin, laukun, ruokaa ja sateenvarjon. Sateenvarjoki siks, että unohdin oman kotiin. :D Olin fiksu ja marssin matkan varrella Billaan(ruokakauppa) ja ostin ruokaa tänne huoneeseen, niin säästän rahaa kun ei tarvi mennä ravintolaan. :D Seuraavaksi muutama kuva Kärtner Strasselta ja Grabenilta.


En edes uskaltanu harkita sisään menoo. Vähä erijuttu ku Timanttiset Kuopion Prismal.


Tämänki jätin väliin. Meinasin pyörtyä kun katoin tuon mekon hintaa, joka on ton miehen edessä. Vähän yli 2000€, kiitos!


Chanel, jätin välistä.



Tännekään(ylläripylläri) en sisään uskaltautunu. Se tuimakatseinen vartijamies piti huolen siitä. (ja tässä vaiheessa äiti on kiitollinen :D) Seuraavalla Wienin reissulla voisin tänne mennäkin(:

Ja kadussa on tällanen laatta kyseisen putiikin edessä.


Suunnittelin, että lähtisin vielä pyörimään tuonne ja nauttimaan kauniista säästä, mutta nyt se sää onkin vähemmän kaunis. Nimittäin sataa vettä. Ehkä mä silti rohkaistun ostamani sateenvarjon voimin ja suuntaan tuonne ulos! Ei täällä liian usein pääse käymään. Huomenna sitten luvassa Mariahilferstrasse ja kaikki ihanat kaupat!

Tschüs! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti