lauantai 12. maaliskuuta 2011

Uusi puhelin♥

 Eilen kotiuduin mummolasta ja illalla kauhukseni huomasin, että mun kosketusnäyttö-Samsung EI TOIMI! Siinä poiki jo paniikkia, kun kaikki puhelinnumerot on puhelimessa enkä pysty muutakun soittamaan äitill koko toosalla. Siinä  paukuttelin sitä ja sain toimimaan. Paniikin lomassa kirjottelin puhelinnumeroita muistiin paperille kahentoista jälkeen yöllä.  Tänä aamuna sitten mentiin Kuopioon ostoksille ja Prismassa päädyin katselemaan puhelimia. Arvoin siinä sitten Nokia c7:n ja Samsung Galaxy S:n välillä varmaan puolituntia. Myyjäki kerkes tulla kyselemään avuntarvetta ja sitähän tarvittiin! Olin melkein tekemässä jo elämäni virheen(päätymässä Nokialaiseen), kunnes myyjä sitten pelasti♥ Mallipuhelin mallista Samsung Wave GT-S8500 oli kadonnut, mutta puhelinta oli kuitenkin saatavilla. Myyjä esitteli omaa puhelintaan ja rakastuin heti! Puhelimeen siis. Hetken pohdittuani suolaista hintaa päädyin ottamaan tuon Samsung Waven. Puhelinhan on muuten sama kuin Samsung Galaxy S, mutta n.200€ halvempi, hiukan pienempi muisti ja erilainen ulkonäöltään. Loppujen lopuksi ostokselle hintaa kertyi 379€. Onko teille muodostunu mitään suosikkikännykkä merkkiä? Tai onko joku merkki, jota ette varmasti ottaisi? Anonyymitkin voi kommentoida(:



Nii ja sit siitä villapaidasta... Enhän mä saanu sitä tehtyä! Koko torstain taistelin sen koneen kanssa ja sitten sain takakappaleen tehtyä todetakseni, että siitä tulee liian tiivistä ja ''kovaa''. Ei sellasta löysää niinku tahdoin! Olis vaan pitäny uskoo äitiä ja mummoo, mutta ei! Kaikki kun pitää saada kokeilla itte. Nyt pitää mennä ripustamaan pyykkejä ja sit kutsuu tex mex- salaatin teko sekä Ben&Jerry's. (Isi ei ymmärrä miks pitää maksaa 6,30€ puolesta litrasta jätskiä :D)
Kivaa Lauantai-iltaa!♥

2 kommenttia:

  1. ''ja rakastuin heti! Puhelimeen siis.'' :'D voi sua! Ei mul mitää suosikkii oo, aina vaa ollu Nokian joku suht halppis mil vaa tekstailen ja täki toiminu mukavasti jo 2 vuotta (varmaa koskaa ollu näi kaua samaa hupelint..)!

    ps. HERRANJUMALA onks benjerrys kallistunu ku oon ollu poissa?! miks se oli must ennen joku 5e?! noh ei se mitää, meijä jälleennäkemises on silti jerrysiä eikös vaan ;)

    VastaaPoista
  2. Juu on se kallistunu. Tai en osaa sanoo paljo maksaa Kuopion suuremmis kaupois, mut meijän käpykylän äääsmarketissa makso ton 6,30€. Itku meinas kyl tulla ku tajusin et on noi kallista, mutta pakko oli! Kyllä vain! sit ostetaan mooooonta litraa jätskiä ;)♥

    VastaaPoista