keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Koulussa...

Sain just varmistuksen siitä, että meikäläinen viettää syntymäpäiväni jälkeisen päivän tarjoillen vappulounasta klo 8:00 alkaen. Ei herättäny hurraa huutoja! Ja sieltä ei kuulemma sitten lintsata tai käy huonosti. Noh, eikai siinä muu auta.

Eilen oli super ihana kevät päivä! Aurinko paisto, oli lämmintä ja Kuopion eka jätskikioski on auki! Oli pakko heti kokeilla uutta makua, popcorn-kinuski. Ja oli muuten hyvää((: Nii ja se Marja Tyrni+Harjakainen... Olikai se ihan jees, mutta ehkä vähä outoo huumoria. Ja bb-Petriki bongattiin sieltä!

Nyt dataillaan siis koulusta käsin. Meillä on jotai baaritietoutta ja anniskelua. Tätä samaa opiskellaan 15:45 asti ja sitten suunnaksi keskusta ja ajotunti! Eilinen pimeeajo meni miten meni... Ekaks oli vähä vaikeuksia saada koko ''autoo'' liíkkeelle, mutta kyllä se siitä. Siinä esiteltiin, neuvottiin ja sitten harjoteltiin jokaista juttua ja vikassa tehtävässä sovellettiin. Harjotuksissa ajoin kerran peuran päälle ja kerran yhen auton perään, mutta onneks arvíoitavassa vältyttiin kolareilta! Tosin kaipaan harjotusta kuulema valojen käytössä ja ajolinjoissa. Välillä unohuin ajelemaan lähivaloilla ja ku vastaan tuli auto laitoin vahingossa pitkät päälle. Juuri niinkun pitikin ;D Tänään katotaan opettajan kanssa se läpi ennen ajotuntia.

Mutta nyt loppuu tauko ja opiskelu jatkuu!
Ich wünsche euch ein schönen tag! Toivotan teille kaunista päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti