keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Pelianalyysia...

....ei tule. En nimittäin mennyt peliin, vaan vietin iltaa kemian kirjan kanssa, jonka tuloksena täydet pisteet pistarista! JES, mullakin on mahdollisuus päästä kurssista läpi(;

Mutta ajattelin nyt kuitenkin ihan vähän kehua Mikko "Kolmenmetrin" Koskista, KalPan maalivahtia(:

Koskinen pelasi ensimmäisen ottelunsa Kalpa-paitaan pukeutuneena 19.11.2011 Ari Ahosen lähdettyä KHL:ään. Kun luin uutisen Ahosen lähdöstä, olin varma, että tästä alkaa alamäki ja jyrkkä sellainen. Mutta ei! Kyseinen Espoon Kiekkoseuran kasvatti on osoittautunut positiiviseksi kokemukseksi, vaikka minuutit NHL:n ja AHL:n riveissä jäi vähäisiksi.


Jatkoaika




Nyt pitkänhuiskea maalivahti on pelannut 13 ottelua, voittanut 8, hävinnyt 2 ja pelannut tasan 2. Nollapelejä tilille on kertynyt 5 ja torjuntaprosentti on huimat 93,99.
Maajoukkueessakin piipahtanut herra on noussut KalPan ykkösmaalivahdiksi, vaikka välillä kiekkoja lipsahtaa maalinperukoille helpoistakin paikoista.

Koskisen pelaaminen on hauskaa seurattavaa hänen suuren kokonsa vuoksi(201cm). Ja kaikkein hauskinta on, kun joku 3 päätä lyhyempi vastustajan pelaaja menee aukomaan päätään "Kossulle". :D

Loppuun vielä kuva, jossa Koskisen pituus erottuu hyvin!

Jatkoaika

Tällaista tällä erää. Hauskaa loppu viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Oih, kemiaa.. Ei tule ikävä lukioaikoja, kun miettii kemian kokeisiin lukemista. :D Huh, mitä tuskaa se välillä oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tuo kemia tuottaa tuskanhikeä mullekki :D Ei todellakaan kuulu lempiaineisiin! Oli kiva tulla bloggeriin ja huomata, että joku oli kommentoinut! Kiitos siitä!(:

      Poista