tiistai 17. tammikuuta 2012

Siellä on, ee maha mittään!

Nyt pukkaa sitä pelianalyysiä! Voi olla, että ihan kaikkia aihe ei kiinnosta, mutta minä ,vannoutunut lätkä-tyttö, päätin tämän silti kirjoittaa(:

Tänäänki mun olis pitäny lukee saksaa ja kemiaa, mutta jostakin syystä Kalpan peli houkutti enempi. Varsinki nyt kun oli seuraakin(:

 KalPa voitti HPK:n 4-1. Mukaan mahtu Sami Kapasen ali- ja ylivoimamaalit, Iiro Pakarisen maali ja Tuomas Kiiskisen tyhjiin tekemä 4. osuma. Tuomarin epämääräisiä jäähyjä ja viheltämättä jääneitä jäähyjä, hienoja pelastuksia ja hauskoja hetkiä!

Toisessa erässä tuuletettiin Kapasen alivoimamaalia

Pelin ehdottomasti hauskin hetki oli, kun HPK:lle vihellettiin pitkä kiekko. Katsomoon asti kuulu ihan selvästi HPK:n pelaajan huudahdus ''HÄ?!'' Kyseinen huudahdus aiheutti naurua katsomossa ja lisää naurun pyrskähdyksiä oli luvassa, kun joku fiksu katsoja ajatteli valaista pelaaja parkaa huutaen " Jos et tienny nii se oli pitkä kiekko''. Ei toki nyt naurata niin paljoa, mutta kyllä sillon naurettiin :D

Joukkueeseen on pesiytynyt flunssa, joka piti pelistä poissa ykkösmaalivahti Mikko Koskisen, sekä hyökkääjät Joonas Riekkisen ja Jukka Hentusen. Loukkaantumisten takia poissa ovat puolustajat Ryan Lannon sekä Henri Laurila. Pikaisia paranemisia pojille!

Kapasen kuva on jatkoajasta.

Armahdan kaikkia ei-lätkäihmisiä ja en tän enempää analysoi ;) Huomenna sitten leffa-arvostelua!

Hyvää yötä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti