maanantai 16. tammikuuta 2012

Tiedotustilaisuus

Heippa taas!

Kuten otsikosta näkyy, kävin tänään pitämässä STS:n tiedotustilaisuuden vaihto-oppilasvuodesta kiinnostuneille. STS on juurikin se järjestö, jonka kautta itse vietin viisi kuukautiseni Itävallassa. Vedin siellä 45 minuutin monologin ja vastailin kysymyksiin :D Täytyy myöntää, että jännitin tosi paljon, mutta hyvin se sitten meni! Oon tässä myös pohtinu, että hakisinko STS:n Suomen historian ensimmäiselle valmennusleirille ex-vaihtarin roolissa. Se on tosin 28-29.4, jollon oli suunnitelmissa alottaa 4 päiväinen synttärien juhlinta maratooni :D Viime vuonna jäi 18-vuotissynttärien juhlinta hiukan vähälle, kun piti seuraavana aamuna olla 9:00 tarjoilemassa vappulounasta koululla :D Kattoo nyt mitä tekee!

Tänään kävi mahdollinen uus vuokralainenki kattomassa asuntoo ja ennen tonne tiedotustilaisuuteen lähtöö siivoilin ahkerasti ;D Tällä viikolla on muutenki paljo ohjelmaa. Huomenna menen kattomaan kaverin kanssa KalPa-HPK peliä ja ylihuomenna mennään toisen kaverin kanssa kattoon varasto-elokuvaa. Sitten vois olla luvassa pelianalyysiä ja leffa-arvostelua!

Nyt jatkan urheilugaalan kattomista! Joutu aika tinkaan pohtii, että äänestääkö Miken ilmaveiviä vai sitä hetkee kun Mikko Koivu nostaa MM-pokaalia!

STS:n Wienin toimiston edessä talvella 2010


Noni, Miken ilmaveivi sit vei ton skaban! Kelpaa! En tosin muista enää, että kumpaako äänestin ;))

Hyvää illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti